ETUSIVU   |   MESSUVIERAILLE   |   NÄYTTEILLEASETTAJILLE   |   HISTORIIKKIA

Syksyn myötä saapuvat erikoismessut!

Kutsumme Teidät tutustumaan noin 60 näytteilleasettajan laajaan ja kiinnostavaan tuotevalikoimaan. Näytteilleasettajat ja ostajat saapuvat eri puolilta Suomea; erityisen hyvin edustettuina ovat Pohjois-Suomi ja Lapin alue. Kiinnostus on ollut huikeaa viime vuoden erityisen hyvin onnistuneiden messujen jälkeen; innostuneet asiakkaat sekä näytteilleasettajat nostivat messutunnelman korkealle.

Tänäkin vuonna joukkoomme on liittynyt useita uusia valmistajia monipuolisine ja kekseliäine tuotteineen. Erikoismessujen vahvuus on laadukkaissa käsitöissä ja ennennäkemättömissä tuotteissa, joita ei Etelä-Suomen messuilla olla totuttu näkemään. Tuotevalikoima on muutenkin varsin laaja: lahjatavaroita, matkamuistoja, sisustuspuolen tavaroita, nahkahanskoja ja muuta nahkatavaraa, neuleita, tekstiilejä, kynttilöitä ja joulutavaroita, keramiikkaa, lasiesineitä, käsitöitä, puutuotteita, nukkeja, luutuotteita, kirjoja ja kortteja.
Messut siis sopivat lahjatavara-, matkamuisto-, huonekalu-, sisustus-, tekstiili- ja nahkatuotteita myyville liikkeille sekä paperikaupoille ja liikelahjojen ostajille.
Olemme järjestäneet Erikoismessuja jo vuodesta 1998 niin Levillä, kuin Rovaniemellä (katso historiikki). Tänä vuonna vuorossa jälleen Rovaniemi. Paikkana Saarenkylän nuorisotalo.


Ajankohta on erinomainen sekä joulusesonkia että hiihtokautta ajatellen.

Aukioloajat
lauantai 5.10. klo 10–18
sunnuntai 6.10. klo 10–17

Erikoismessut 2019 on mainio tilaisuus tehdä onnistuneita ostoja, sekä solmia uusia kontakteja ja vahvistaa vanhoja. Tervetuloa yhdistämään työ ja rentoutuminen kanssamme.


Messumimmit antavat mielellään lisätietoja!
Anne Forsström / 0400 848 586
Leila Rauanmaa / 0400 768 088

messumimmit3@gmail.com
Lisätiedusteluja mm. majoitustarjouksista.